καθαρό δέρμα χωρίς ψωρίαση!
Παλιά τιμή 2590 РУБ
Νέα τιμή 990 РУБ
Η προσφορά ισχύει για
Κάντε παραγγελία με έκπτωση 50%
Πιστοποιητικό ποιότητας
Αποτελε
σματικότητα
100%
Psorimilk – είναι ένα αποτελεσματικό μέσο με φυσικά συστατικά που καθαρίζει το προβληματικό δέρμα από ψωριασικές βλάβες
Psorimilk – ένα μοναδικό σύμπλεγμα των φυσικών συστατικών, η δράση των οποίων αποσκοπεί στην εξάλειψη των ψωριασικών βλαβών και στην αναγέννηση του δέρματος. Η πλούσια φυτική φόρμουλα σας επιτρέπει να ελέγχετε την εμφάνιση νέων εστιών της ασθένειας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση με νόσο. Τα φυσικά εκχυλίσματα στα συστατικά του Psorimilk μαλακώνουν τις σκληρύνσεις που συμβάλλουν στην απολέπιση τους και τσην απολύμανση του ιστού, επιταχύνοντας τη διαδικασία της φυσικής αναγέννησης. Το σύμπλεγμα προβιταμινών ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και αποτρέπει το σχηματισμό ουλών. Μετά την εφαρμογή Psorimilk το δέρμα παραμένεται λείο και απαλό.

Psorimilk – είναι ένα μοναδικό πιστοποιημένο μέσο

Σχόλια των αγοραστών

Γνώμη ειδικών

Θα ήθελα να συστήσω Psorimilk για χρήση σε όλους τους ασθενείς μου που πάσχουν από την ψωρίαση ή έκζεμα. Είναι επίσης κατάλληλο για όλους τους ιδιοκτήτες του προβληματικού δέρματος. Στη θεραπεία της ψωρίασης και του εκζέματος το πιο σημαντικό πράγμα είναι οη μοιόμορφη έκθεση, και αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί κανείς με τη χρήση μόνο ορμονικών φαρμάκων. Μπορούν τελικά να σταματήσουν να λειτουργούν τόσο εθιστικά. Και δεν είναι όλοι σε κατάσταση της υγείας που μπορούν να χρησιμοποιούν ορμονικά μέσα κατά μήνες. Το πρόβλημα δεν είναι στα μη ορμονικά μέσα ή υπερβολικό κόστος ή αποτελεσματικότητά τους. Psorimilk δεν έχει αυτά τα μειονεκτήματα και λειτουργεί «εξαιρετικά»!
Ο Γιώργος Κανάκης, δερματολόγος, γιατρός πρώτης κατηγορίας

Αν είναι επιβλαβής;

Psorimilk περιέχει φυσικά συστατικά και δεν έχει ΓΤΟ, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά που κάνει επιβλαβή στην υγεία. Κατά τη διάρκεια της λήψης του φαρμάκου δεν υπάρχουν παρενέργειες. Psorimilk δεν έχει αντενδείξεις εκτός αλλεργία στα συστατικά της κρέμας.
Πού μπορώ να το αγοράσω;
Στην Ελλάδα μπορείτε να το αγοράσετε το αναψυκτικό Psorimilk μόνο σε μας. Για να το κάνετε , θα πρέπει να τοποθετήσετε την παραγγελία σας στην ιστοσελίδα μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το αρχικό Psorimilk, και όχι ένα ψεύτικο.
Παράδοση
Παράδοση διαρκεί 4-7 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.
1980 РУБ
990 РУБ
Έκπτωση -50%
Μόνο σήμερα!
17 Παραγγελίες κατά την τελευταία ώρα
Κατερίνα Σαραντίδη
για παράδειγμα +30 1234567890